Survey

Online undersøgelser indenfor bla.
arbejdspladsvurdering, trivselsanalyse,
medarbejdertilfredshed mm.

Survey er til de større undersøgelser, hvor det er vigtigt at få belyst eventuelle indsats- og fokusområder i organisationen. Survey præsenterer testresultaterne på en nem og overskuelig måde, så I nemt kan finde frem til de områder, hvor det er vigtigt at sætte ind.

Vores fleksible surveys dækker over de mest relevante undersøgelser, som der er behov for at foretage i en organisation. Læs mere om vores surveys herunder.

Få en nem og tidsbesparende måde at gennemføre den lovpligtige APV på. Medarbejderne udfylder spørgerammen online, og du modtager resultatet i en overskuelig præsentation.

Lav en undersøgelse af tilfredsheden med leverandørsamarbejdet, for at få belyst eventuelle forbedrings- og udvikingsområder.

Vurder tilfredsheden blandt medarbejderne og få serveret de fokusområder som bør sættes ind på. Der kan opstilles op til 225 spørgsmål fordelt i 15 grupper – alt foregår online.

Visualisering af de største forbedringsmuligheder til at øge tilfredsheden hos kunderne. Få en afdækning af kunderne / brugernes opfattelse af din kommunikation, service eller produkterne.

En effektiv online analyse, som belyser hvilke indsatsområder der giver en positiv effekt på din virksomhed. Trivsel på arbejdspladsen er fundamentet for udvikling og performance hos medarbejderne.

Vores surveys er fleksible og kan tilpasses til alle fokusområder. Lav isolerede undersøgelser på f.eks. ledelse, motivation, sikkerhed i produktionen, ergonomi og mange flere – det er helt op til jer.

Survey ipad

Det er essentielt at få belyst indsatsområder for at højne trivsel og motivation i dagligdagen. Disse er hjørnestenen for succes og produktivitet hos en medarbejder, i et team eller i hele organisationen.

Det er muligt at differentiere dine spørgsmål på afdelings og teamniveau, så de kun får spørgsmål, som er relevante i forhold til den givne medarbejder.

Du kan dermed gruppere dine indsatsområder efter f.eks. ”sikkerhed i produktionen”, ”motivation på arbejdspladsen”, ”Ledelse” osv. for

For at belemre respondenterne mindst muligt i en travl hverdag, har vi prioriteret enkelthed, samt hurtig og nem udfyldelse af spørgerammen. Alt foregår online, hvor der kan logges på uanset hvilken enhed det måtte foretrækkes.

Vil du høre mere om Myhrsol?

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information og et uforpligtende tilbud!
+45 7026 3225 eller Info@hrsolutions-as.com. Du kan også udfylde formularen herunder, så kontakter vi dig:


For at sikre at implementeringer og tiltag på indsatsområder har den ønskede effekt, anbefaler vi at lave løbende opfølgning.

Derfor har vi udviklet Myhrsol Measure, som sikrer at fingeren holdes på pulsen, og foretager løbende opfølgning på udvalgte KPI’er og fokusområder.

Hvis FinxS Survey ikke var den løsning du søgte kan vi helt sikkert friste med en anden løsning i vores brede produktportefølje.

Hvis du gerne vil modtage en demo rapport af en APV / Survey, så udfyld nedenstående felter