Situationsbestemt Ledelse er blandt verdens mest anerkendte ledelsesværktøjer, som hver dag hjælper ledere til at målrette sin ledelsesstil til modtagerens kompetenceniveau og den givne situation. Situationsbestemt Ledelse er grundlagt Dr. Paul Hersey, og praktiseres hver dag af succesfulde coaches og konsulenter, heriblandt Marshall Goldsmith.

Ønsker du at blive uddannet i et af verdens mest anerkendte ledelsesværktøjer? Med Situationsbestemt Ledelse får du en uddannelse som sætter fokus på at tilpasse din ledelsesstil i forhold modtagerens kompetenceniveau og den givne situation.
Grundlæggeren af Situationsbestemt Ledelse Dr. Paul Hersey beskrev altid ledelse som ”ethvert forsøg på at influere andre”. Så hver gang der ønskes at influere et andet menneske er det essentielt at overlevering af budskabet er tilpasset til opgaven og modtageren.

Vil du høre mere om uddannelsen? Så udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig: 


Som noget helt nyt tilbyder vi flere måder at blive uddannet i Situationsbestemt Ledelse op. Det er op til dig, hvilket forløb du ønsker at gennemgå.

Her vil du udvikle dine ledelsesmæssige kompetencer, få fastlagt dine kompetenceniveauer i forhold til modellen og opnå en større forståelse for egne styrker og udviklingsområder i forhold til påvirkningsstilene.

Ydermere klarlægger det medarbejdernes konkrete udviklingsområder, der opnås et bedre match mellem medarbejdernes kompetenceniveau og ledernes daglige ledelse samt som et effektivt værktøj i forbindelse med oplæring og udvikling af medarbejderne.

Dette kan frigive flere ressourcer til at arbejde med de langsigtede målsætninger for virksomheden og dermed skabe en højere effektivitet.

Hør, Dr. Paul Hersey fortælle om Situationsbestemt Ledelse

Instruktørtræning
Et intensivt 2 dages forløb, hvor du får træning af en certificeret instruktør begge dage
2 hele dage med en certificeret instruktør i Situationsbestemt Ledelse
Træning i den nyeste ledelsesteori
Gennemgang af den nyeste ledelsesteori
Udvikling af lederkompetencer
Diplom for gennemførelse
 
Kombineret
En kombination af E-learning og instruktør gennemgang hvor du først gennemgår E-learning, efterfulgt af 1 dag med instruktør og slutter af med E-learning igen.
1 dag med certificeret instruktør i Situationsbestemt Ledelse
2 E-learningsmoduler
Træning i den nyeste ledelsesteori
Diplom for gennemførelse
 
 
E-learning
Tag din uddannelse i Situationsbestemt Ledelse foran computeren med vores fyldestgørende E-learnings sessioner.
3 E-learningsmoduler
Gennemgå sessionerne online når det passer dig
Træning i den nyeste ledelsesteori
Fælles ledelsessprog
Diplom for gennemførelse
 

Vil du ringes op af en af vores kompetente medarbejdere?

Er du interesseret i et af de ovenstående forløb? Eller er du i tvivl om, hvilket forløb, du skal vælge? Så lad os hjælpe dig!

Vi ringer dig gerne op for at fortælle mere om vores løsninger. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt eller når du ønsker det.