Situationsbestemt Ledelse er verdens mest anerkendte lederuddannelse – flere end 11 millioner har prøvet det før, og nu kan du selv blive certificeret træner i Situationsbestemt Ledelse. På 3 dage udvikler du dine ledermæssige kompetencer, forståelse for forskellige vinkling over for målgrupperne samt et effektivt værktøj i forbindelse med oplæring og udvikling af medarbejdere.

Uddannelsen indeholder korte teoretiske indlæg og mange praktiske øvelser, krydret med videoklip og spil samt selvstændige præsentationer ud fra trænermaterialer og DVD. Der vil afsluttende være en praktisk orienteret prøve. Licensen gælder i 2 år, hvorefter den skal genforhandles. Kravet til en træner er, at der minimum skal gennemføres 4 to-dages træningsforløb i licensperioden for at opretholde rutinen. Trænerlicensen er altid sammenhængende med en virksomhedsaftale.

Step 1: Kursus

Du deltager på et åbent to-dags kursus i Situationsbestemt Ledelse

Step 2: Certificeringsforløb

Du deltager på et certificeringsforløb på to dage, som er organiseret af Situationsbestemt Ledelse i Danmark i samarbejde med Situational Services Nordic AB.

Step 3: Godkendelse

For at blive endelig certificeret træner, skal en af Situational Leaderships godkendte master trænere observere og godkende certificeringen. Dette sker ved, at mastertræneren er fysisk tilstede ved din første, anden eller tredje dag i undervisningen i Situationsbestemt Ledelse

Vil du ringes op til en uforpligtende snak om certificeringen?

Ønsker du mere information om hvad udbyttet af certificeringen
betyder for dig og din organisation, er du altid velkommen til at kontakte
os på info@hrsolutions.dk eller tlf. 7026 3225

[wa-wps]