JOBPROFIL

Giver dig mulighed for at opsætte en kravspecifikation,
som du kan anvende til sammenligningsgrundlag i forhold til
rekruttering og/eller karriereudvikling

En letlæselig profil der giver et hurtigt overblik over procentmatchen mellem jobbets krav og kandidatens adfærdskompetencer. I profilen kan du se det samlede procentvise match på alle kravspecifikationer samt den procentvise match på hver enkelt valgte adfærdskompetence.

Du får et visuelt overblik over fokuspersonens styrker og svagheder, på en lang række selvvalgte områder, som I vælger at fokusere på.

Der udarbejdes og scores en jobprofil med udvalgte adfærdskompetencer. Der laves en person profil – på baggrund af denne udarbejdes jobprofilen. Jobprofilen har flere end 1000 forskellige adfærdskompetencer du kan vælge iblandt.

Kontakt os for at høre nærmere om hvordan du kommer i gang med at bruge jobprofiler til medarbejderudvikling og rekruttering på 70 26 32 25 eller info@hrsolutions.dk. Du kan også udfylde formularen herunder, så kontakter vi dig:


Bemærk Venligst!

En certificering i Extended DISC ® Basic er påkrævet for at må arbejde med Extended DISC ® personanalyser og jobprofiler.

På certificeringen får du redskaberne og indsigt i DISC terminologien, og kan herefter bruge teorien effektivt i hverdagen til bla. medarbejderudvikling og rekruttering.

Extended DISC ® Basic er grunduddannelsen, og giver adgang til både Extended DISC ® Advanced Training og Extended DISC ® Team.

Et effektivt værktøj til medarbejderudvikling og rekruttering, hvor du bla. får følgende udbytte:

En afklaring af de kompetencemæssige styrker og svagheder

Mulighed for at kunne lave en strategisk kompetenceudviklingsplan

Bidrager til bedre introduktionsforløb i forhold til den enkelte medarbejder

Bedre overblik for lederen i forhold til hvilke adfærdsmæssige styrker medarbejderne har og hvilke kravspecifikationer jobbet har

Benchmarking mellem kandidater og allerede ansatte medarbejdere, for at vurdere teamsammensætning

Hvis Jobprofil ikke var den løsning du søgte kan vi helt sikkert friste med en anden løsning i vores brede produktportefølje.