Med Extended DISC Team certificeringen får du et bedre overblik over hvorledes du sammensætter eller udvikler de stærkeste og mest effektive teams. Teamanalysen kan anvendes i alle typer af virksomheder, organisationer, teamcoaching og sport hvor teamudvikling og en fælles performance er vigtig for graden af succes.

Via Extended DISC Team Sammensætning og Udvikling opnår du en større forståelse for teamroller og deres indbyrdes samspil. Du bliver i stand til at identificere udviklingsområder i eksisterende teams samt i stand til at sammensætte nye og mere effektive teams.

Du får en øget forståelse for teammedlemmernes styrker og udviklingsområder, plus du bliver selvbevidst om dine egene styrker og udviklingsområder i forhold til eget teamarbejde. Derudover får du en gennemtestet køreplan for teamudvikling på certificeringen.

box3

For at deltage i Extended DISC Team Sammensætning og Udvikling skal du være certificeret i Extended DISC Basic – her får du den grundlæggende forståelse for Extended DISC terminologien. Læs mere om Extended DISC Basic her.

Certificeringen

Certificeringen henvender sig til dig der arbejder med teamsammensætning og udviklingen af denne, og som ønsker en dybere indsigt, nye redskaber samt indgangsvinkler til arbejdet. Dette er både til dig der er leder, intern HR-medarbejder eller ekstern konsulent.

På certificeringsdagene er der stort fokus på at alle føler sig velkomne, og er klar til at byde ind med relevante erfaringer og uddybende spørgsmål. Derfor er vores hold på maximalt 8 personer for at bibeholde nærværet og kontakten, så at alle får chancen for at blive hørt.

Certificeringsforløbet består af 3 steps:

Step 1: E-learningskursus

E-learningskurset består af 5 lektioner + 1 test med derimellem indlagte øvelsesopgaver. Den afsluttende test skal bestås inden certificeringsdagene. E-learningskurset kan gennemføres i dit eget tempo, så du kan logge af og på så mange gange du har lyst.

Step 2: Teamsammensætning

Inden certificeringsdagene skal du ligeledes have fundet et team, som du vil arbejde med. Disse personer skal alle lave en personanalyse, så der kan trækkes en teamrapport.

Step 3: Certificeringsdagen

På certificeringsdagen arbejder vi praktisk med dit team. Resultatet kan eksempelvis være en plan for, hvordan du fremadrettet kan arbejde med teamet. Certificeringen består derudover af en kombination af teori, spil, øvelser og praktiske cases.

Kommende certificeringskurser

okt
9
fre
Extended DISC TEAM Certificering Sjælland Afholdes hos Ledernes Hovedorganisation
okt 9 kl. 9:00 – 16:00

Extended DISC TEAM giver dig indblik i teamet styrker og udviklingsområder

nov
5
tors
Extended DISC TEAM Certificering Jylland Sabro Kro eller hos HR Solutions Hadsten
nov 5 kl. 9:00 – 16:00

Extended DISC TEAM giver dig indblik i teamet styrker og udviklingsområder

dec
11
fre
Extended DISC TEAM Certificering Jylland Sabro Kro eller hos HR Solutions Hadsten
dec 11 kl. 9:00 – 16:00

Extended DISC TEAM giver dig indblik i teamet styrker og udviklingsområder

Vil du ringes op til en uforpligtende snak om certificeringen?

Ønsker du mere information om hvad udbyttet af certificeringen
betyder for dig og din organisation, er du altid velkommen til at kontakte
os på info@hrsolutions.dk eller tlf. 7026 3225

Udvikling
Løbende opdatering af systemet. Orientering løbende om forbedringer og udvidelse af muligheder i systemet.

Support
Support i forhold til de systemmæssige behov samt fortolkningsspørgsmål i forbindelse med brug af teamanalyserne.

Undervisning
Vi har løbende certificeringshold der understøtter og udvikler den certificeredes behov.