360 graders feedback giver dig en ærlig og konkret feedback på fokuspersonens styrker og udviklingsområder, og kan anvendes på alle typer af ledere og medarbejdere. Fokuspersonen vurderer sig selv på en række kompetencer og kerneområder, hvor denne vurdering sammenlignes med de udvalgte respondenters svar.

Respondenterne kunne være andre ledere, kollegaer, medarbejdere, leverandører samt interne eller eksterne interessenter.

360 graders feedback giver mulighed for en nuanceret og konkret vurdering, ikke enten eller, men i hvilken grad. Den er direkte og normativ, hvilket gør det muligt at sige, om omgivelserne oplever at personen gør det godt eller skidt. Det giver mulighed for operationelle ROI og håndgribelige beviser på effekten af indsatser, eksempelvis som præ- og post-måling.

_MG_8379 - 360 grader feedback

Er du i tvivl om hvordan 360 graders feedback kan hjælpe din organisation?

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information om vores løsninger
Ring gerne på 70263225 eller send os en E-mail på info@hrsolutions.dk. Du kan også udfylde formularen herunder, så kontakter vi dig: 


Oplevelser efter anvendelse

  • Bedre og mere proaktiv planlægning for personlig udvikling
  • Større fokus på de resultatskabende faktorer
  • Bedre opfølgning over for medarbejderne
  • Godt værktøj i forbindelse med virksomhedens MUS samtale
  • Bevidstgørelse af de ting der betyder noget for de forskellige parter i organisationen
  • Gør det konkret og relevant

Analysen kan baseres på eksisterende spørgeskemaer efterhånden som man får opbygget sin egen base, f.eks. en standard leder- eller sælger-model. Analysen kan også baseres på skræddersyede spørgeskemaer, som oprettes og tilpasses den enkelte afdeling og den enkelte situation.

Spørgerammen kan opsættes på de sprog du ønsker – vi tilbyder som udgangspunkt spørgeramme på Dansk, norsk, svensk og engelsk.

Ledere kigger sig i spejlet - ønsker udvikling - se mere her

Med 360 graders feedback fra HR Solutions ApS får du:

Indsigt i fokuspersonens styrker og udviklingsområder. Dette kan motivere og hjælpe i et udviklingsforløb.

Et værktøj der via tolkning og feedbacksamtale, kortlægger de præcise udviklingsområder.

Giver et overblik over de kompetencemæssige styrker og udviklingsområder for den samlede lederstab.

360 graders processen

HR Solutions  fremsender følgebrev, links og password, som virksomheden kan sende videre til respondenterne. Fokuspersonen og respondenterne udfylder spørgerammen over internettet. HR Solutions gennemfører en opfølgning og fremsender evt. en oversigt over manglende besvarelser, så virksomheden kan rykke respondenterne. Slutteligt fremsender HR Solutions rapporten til virksomheden. Rapporten er let læselig og giver et klart billede af egen og respondenternes opfattelse af adfærd og fokusområder. Den gør det også muligt at sammenligne flere respondentgruppers svar.

Ud fra 360 graders analysen bør der altid fremkomme en handlingsplan, hvor der skal ske konkrete tiltag for at forbedre de enkelte områder. Vi anbefaler at anvende Myhrsol Measure til opfølgning og gentage en ny 360 graders måling 6 – 12 måneder efter som en post måling.

Få tilsendt en demo 360 gr. lederevaluering

Vil du vide mere om Myhrsol Measure?

Tryk HER for at få mere information om vores effektive opfølgningsværktøj.

Ønsker du mere information om vores løsninger, ringer vi dig gerne op
Du er altid velkommen til at kontakte os på info@hrsolutions.dk eller 7026 3225

Hvis 360 graders feedback ikke var den løsning du søgte kan vi helt sikkert friste med en anden løsning i vores brede produktportefølje.